Permian | Er du fersk økonom med interesse for fond, IT-systemer og regnskap?
4477
post-template-default,single,single-post,postid-4477,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Er du fersk økonom med interesse for fond, IT-systemer og regnskap?

Permian er et raskt voksende og innovativt selskap, med mål om å være den ledende nordiske fondsadministratoren. Våre kunder har ca NOK 25-30 milliarder kroner under forvaltning, fordelt på rundt 150 investeringsselskaper og alternative investeringsfond. Som spesialist innen fondsadministrasjon tilbyr Permian-gruppen et bredt spekter av tjenester til nordiske private equity-aktører, herunder fondsadministrasjon, fondshotell, rapportering, cash management, internkontroll, risk management, depot og regnskap. Permian har kontorer i Oslo og Stockholm.

Les mer om oss på www.permian.no

Arbeidsbeskrivelse

Med vekst i kundeporteføljen og økende arbeidsmengde søker Permian nye medarbeidere til fondsadministrasjons-teamet. En fondsadministrator sørger for den daglige driften i fond og investeringsselskaper. Arbeidsoppgavene inkluderer likviditetsoppfølging, rapportering til myndigheter/investorer/styre, bistand ved kapitalendringer og andre selskapshendelser, kommunikasjon med investorer/forvalter/styret/bank, overvåke slik at fondet er compliant mot relevante lovverk etc.

Arbeidsprosesser støttet av IT verktøy blir en stadig større del av arbeidshverdagen til ansatte i Permian hvor FIS Investran, et IT-system for porteføljestyring, rapportering, fondsadministrasjon og regnskapsførsel er det daglige arbeidsverktøyet.  Arbeidsoppgavene dine vil inkludere å bistå med implementering av nye kunder i løsningen, samt drift av både nye og gamle kunder.

Vi ser etter en person med god kjennskap og interesse for IT systemer og hvordan man får disse til å samspille på best mulig måte. Samtidig ser vi etter deg med gode kunnskaper og interesse for regnskap og finans, slik at du har evne til å sette deg inn i våre kunders problemstillinger.

Ønskede kvalifikasjoner

Stillingen vil være i skjæringspunktet mellom finans og IT, og det er viktig at du har interesse på begge felt.

 • Høyere utdanning innen økonomi/finans (siviløkonom e.l.) eller IT
 • Opplæring vil bli gitt, men 1-2 års erfaring er et pluss
 • Ansvarsbevisst med evne til å jobbe selvstendig mot avtalte mål
 • Strukturert og nøyaktig
 • God lagspiller som ønsker å spille seg selv og de rundt deg gode
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Vi kan tilby

 • Gode muligheter for rask faglig utvikling
 • Et veldig godt miljø – både faglig og sosialt – fundamentert på våre tre kjerneverdier: presis, utfordrende og romslig og ikke minst vår visjon “Alt riktig”
 • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et selskap med store ambisjoner
 • Et unikt innblikk i nordisk private equity
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Flotte lokaler sentralt plassert ved Nationaltheatret

 

 

Forventet oppstart: slutten av august 2019.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Susanne Berge Hansen, sbh@permian.no, +47 975 21 191

 

Søknad med CV og karakterutskrift sendes til: hr@permian.no

Søknadsfrist snarest. Søknader behandles fortløpende.

No Comments

Post a Comment