Permian | Fra daff til raff!
1727
post-template-default,single,single-post,postid-1727,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Fra daff til raff!

Fra daff til raff!

livsstil 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Høsten 2015 er Permians ansatte i gang med 5. runde av «Livsstilkonkurransen». Den er unik, populær og nesten alle ansatte deltar. Vi tror den kan passe i mange bedrifter og håper du blir inspirert!

Permians verdigrunnlag er at vi skal være presise, utfordrende og romslige. Med det utgangspunktet var konkurransekriteriene viktige! Vi ville ha en konkurranse som inspirerte alle og hvor alle hadde like stor sjanse til å vinne. Vi konkurrerer først og fremst med oss selv men med den ekstra inspirasjonen som ligger i måling mot andre. Jevnlig feedback virker, vi måler på ukesbasis og to ganger i året kårer vi en verdig vinner – høytidelig markering på sommerfesten og julebordet.

Reglene er inspirert av golfens handicapsystem, vi konkurrerer mot hverandre, men ut fra egne forutsetninger. Vi setter våre egne mål, men diskuterer dem gjerne med kollegaer før den viktige beslutningen tas. Det er gøy og blir definitivt tatt alvorlig!

Noen setter seg som mål at de skal trene tre ganger i uka, andre kombinerer mål og kan for eksempel ha som delmål å drikke mindre Cola. Noen gjør det imidlertid myyyee mer komplisert. En av våre kollegaer gir seg selv 2p for hver treningsøkt, 2p for gåtur over 5 km, 1p for å gå til jobben, 2p for godterifri seks dager i uka, 2p for alkoholfri uke, 0,5p for å gå trappene på jobben (7.etg) … og et par ting til. For at hun skal få ett poeng mandag morgen må hun oppnå minst 10p i løpet av uka. Alvor! Ekstra gøy er det selvsagt når noen mandag morgen forteller at de gikk eller jogget søndag kveld for å sikre poenget, sofa byttet ut med tursko!

Noen mål har skapt debatt. Da en kollega sa at han ville ha poeng om han klarte å meditere minst 30 minutter to ganger i uka, ble det litt diskusjon. Poeng for å sitte stille? Denne personen er imidlertid alltid i bevegelse og selvsagt (!) ble ikke meditasjon veien til gullmedalje våren 2015.

Juksekultur? Man jukser ikke i golf!

Del hvis du lar deg inspirere 🙂 

IMG_8973

 

No Comments

Post a Comment